Hardver-Szerviz

Számorgdata hardvertámogatás, hogy mindig jól döntsön!

– Rendszerüzemeltetés, IT tanácsadás
– Teljes körű hardver kiépítés a megrendelőnél.  A beruházás tartalmazza a  hardver elemeket a cég területén fizikailag   elhelyezve.
– Rendszeres átalánydíjas és eseti szerviz szolgáltatások.
  Kérjen ingyenes konzultációt!
Nem tudja eldönteni milyen gépet, szervert, laptopokat szerezzen be, nem ismeri ki magát a biztonságtechnikai hardvermegoldásokon?

Miért is kellene? Csak ossza meg velünk, mire szeretné használni a hardvereszközöket, és segítünk kiválasztani azt, amire valóban szüksége van. A Számorgdata Kft. számos nemzetközi nagy beszállítóval áll partnerkapcsolatban, így Ön mindig biztos lehet abban, hogy a legmodernebb technológia, valamint bevezetésük és karbantartásuk áll rendelkezésére. Partnereink között megtalálja többek között a Dell, a HP, az IBM, a Fujitsu Siemens, Toshiba, Asus vagy az Acer cégcsoportokat is, mely nevek garanciát jelentenek a minőségre.

Legyenek az IT eszközei, irodájának díszei!

•   Kápráztassa el irodájába betérő ügyfeleit! A legmodernebb designnal ellátott IT berendezésekkel nemcsak, hogy öröm dolgozni, hanem partnereit is meggyőzheti, hogy érdemes Önökkel együtt dolgozni.
•   Ha nem csupán technikailag tökéletes, hanem az irodájához designban tökéletesen illeszkedő IT eszközökre, számítógépekre, monitorokra, nyomtatókra és scannerekre vágyik, válassza design IT szolgáltatásunkat!

Segítünk kiválasztani azokat az eszközöket, amelyek mindamellett, hogy képesek ellátni azon funkciókat, melyekre cége ügyvitelének szüksége van, design tekintetében is tökéletesen illeszkednek irodája berendezéséhez és cége arculatához.

Válassza rendszer üzemeltetési szolgáltatásunkat, ha

 •   olyan rendszergazdát akar, aki felügyeli, javítja, és fejleszti informatikai rendszerét, és mindezt a legnagyobb szakértelemmel, profizmussal.
•   szeretné, hogy rendszergazdája bármikor elérhető legyen.
•   olyan partnerkapcsolatot keres, ami befektetés – inkább a bevétel növelésére fordítaná az időt, ahelyett, hogy IT problémákon gondolkozik, vagy éppen nem tud tőle dolgozni.
•   szeretné, hogy rendszergazdája Önnel érthetően, „emberi” nyelven beszéljen, és ne IT nyelven.
•   cégére egyedileg testreszabott IT megoldásokra vágyik.
•   felesleges beruházás nélkül jelentős eredményt szeretne elérni.
•   nem szeretne minden héten új rendszergazdát megismerni, hanem hosszútávon tervez azzal, akivel elégedett.
•   olyan rendszergazdája lenne, akiben tökéletesen megbízhat, hisz akár bizalmas anyagait is láthatja.
Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

Nem akar a kábelek tengerében elveszni? Készíttesse velünk strukturált helyi hálózatát!

 •   Elvégezzük a hálózat fizikai és logikai elhelyezkedésének felmérését (topológia, és topográfiai felmérések), és javaslatot adunk a hálózat kialakítására, rendező szekrények kialakításával, és egyéb esztétikus megoldásokkal. A megtervezett hálózatot a vállalkozásának legmegfelelőbb eszközök felhasználásával kialakítjuk, bekötjük, teszteljük és beüzemelve átadjuk.

 

Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

Élvezze egy jól strukturált helyi hálózat előnyeit!

 •   Egy strukturált kábelezési módszerrel be lehet avatkozni a terheléselosztásba, terhelésfigyelésbe, így előnyben lehet részesíteni hálózati szegmenseket, osztályokat, csoportokat. Például ha cégének valamelyik osztályán sokkal több a munka egy határidős projekt miatt, úgy több sávszélesség-vezérlést, -ellenőrzést lehet számukra biztosítani, így a munkavégzés feltételei garantáltan adottak.
•   Vírusveszély esetén lehetőség van az adott gépet, gépeket kitiltani a hálózatból, amíg a veszély elhárul.
•   Figyelni lehet egy adott osztály terhelését, például lehetőség van mérni, hogy cégének egy adott osztálya milyen mennyiségű adatot tölt le az internetről, tehát például torrent oldalakról töltenek le zenéket, filmeket, vagy flash játékokkal játszanak. Nagyon nagy terhelés jelentheti azt is, hogy alkalmazottai munkájuk helyett torrenteznek.
•   Virtuális összeköttetés alkalmazható két, együtt dolgozó csoportnál, mely rendkívül gyors adatáramlást tesz lehetővé, ezáltal pedig rendkívül hatékony és gyors munkavégzést eredményez.
•   Amennyiben új alkalmazott érkezik, nem kell irodájában fúrni-faragni, a központi elosztón keresztül rendkívül egyszerűen csatlakoztatható a számítógép vagy egyéb periféria.
•   Akár a forgalmi hibák is percek alatt elháríthatók, így nem kell félnie a munkavégzés leállásától.
Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

Tudta-e Ön, hogy egy átlagos magyar alkalmazott munkaidejének több mint 13%-át tölti olyan webhelyeken, amelyek nem kapcsolódnak az adott vállalkozás üzleti folyamataihoz?

 •   A megfelelő védelmi szoftver alkalmazásával szabályozzuk alkalmazotti hozzáférését az internetes weboldalakon, hogy ez az Ön cégénél ne fordulhasson elő!
Szeretne maximálisan biztonságban lenni a kártékony, behatoló programoktól, mint például a vírusoktól?
•   Biztonsági támogatásunk hatékony megoldás a legveszélyesebb vírusokkal szemben is! Külső támadásai, – a kártékony behatoló programok támadásai – ellen tűzfalak és vírusvédelmi rendszerek konfigurálásával magabiztosan védekezünk. Belső támadásaikat – szándékos vagy nem szándékos emberi károkozás – elhárítjuk szabályrendszerek felállításával, oktatással, vagy akár egy rendszeres képzéssel, például pendrive, CD, DVD, használatának megtiltása, vagy a felhasználó jogosultságának korlátozásával, így nincs lehetőség programtelepítésre vagy képnézegetésre.
Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

Éljen folyamatos tanácsadási szolgáltatásunkkal és döntsön mindig helyesen – informatikai rendszerével kapcsolatban is!

 •   Folyamatos tanácsadási szolgáltatásunk segítségével Ön mindig megoszthatja cége aktuális IT problémáit szakértőinkkel, javasolt módszereink megkönnyítik döntését, és akár be is szerezzük az Ön számára leghatékonyabb eszközöket, és telepítjük, beüzemeltetjük a rendszerét a Green IT alapelvek tükrében, mellyel mindig biztos lehet, hogy vállalkozása költséghatékony és környezettudatos legyen.
•   Szakértelmünkkel és a legjobb IT megoldás kiválasztásával az informatikai rendszerrel kapcsolatos döntéshozatalát megkönnyítjük, ill. adott esetben beszerezzük, betelepítjük és beüzemeljük a rendszert.

Kérjen ingyenes konzultációt!

Túl sokat költ a nyomtatásra? Biztos benne, hogy a legmegfelelőbb nyomtatókat, scannereket választották ki?

 •   Green IT alapelveinek betartásával segítünk, hogy az Ön vállalkozásához legköltséghatékonyabb, energiatakarékosabb eszközei legyenek.
Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

Akarja-e Ön, hogy munkatársai azzal töltsék az idejüket, hogy tonert vadásznak nyomtatóikba az interneten, ahelyett, hogy bevételt hoznának?

•   Bízza ránk tonereinek és egyéb kellékanyaginak szállítását, valamint azok folyamatos raktárkészleten tartását. Nemcsak a legjobb árakat garantáljuk, hanem a tonerek megfelelő módon való elszállítását és veszélyes hulladékként való helyes megsemmisítését.
Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!

És azt szeretné, hogy a kollégák megpróbálják a számítógép hibáit felderíteni, hogy egymást túllicitálva próbáljanak ötletelni, hogy hogyan működtessék a rendszert?

•   Kollégái, bár saját szakterületükön bizonyára rendkívül képzettek, talán az IT ismereteikről ezt nem lehet elmondani… Egy rossz ötlet nemcsak, hogy nem oldja meg a problémát, hanem még tovább súlyosbíthatja azt. Előzze meg a még nagyobb bajt! Kattintson ide, rendszer üzemeltetési csomag ajánlataink kedvező árakon!
Kérjen ingyenes konzultációt!