Szoftver

Szoftvereink felölelik a könyvviteli, nyilvántartási, vállalat  irányítási, ügyviteli, logisztikai, vezetői információs feladatok teljes körét. Széles skálán hangolható kész csomagokkal, vagy igény szerinti egyedi fejlesztésekkel állunk partnereink szolgálatára.

Testre szabott ügyvitel, vállalatirányítás, vezetői információs rendszer

Integrált ügyviteli szoftvereink moduláris felépítésüknek köszönhetően lehetővé teszik Önnek is, hogy testre szabott rendszert kapjon. A magyar piacon jelentős igény merült fel egy olyan vezetői információs rendszer használatára, mely beépítetten része az ügyviteli rendszernek, így komplex módon szolgáltat a döntésekhez információt. Szakterületeink közé tartozik a kereskedelmi és szolgáltató szférában alkalmazott ügyviteli rendszerek kialakítása és testre szabása.

A gazdasági integrált rendszer több cég kezelését teszi lehetővé,  megállapodás szerint. A cégcsoportok különböző szempontok szerint összevont kezelése is megoldott rendszerünkkel. Cégcsoport alkalmazása esetén lehetőség van közös- és elkülönített törzsadatok használatára. Pl. közös főkönyvi számlatörzs és közös cikktörzs. Kimutatások készíthetők cégenként és összevontan. Konszolidáció alkalmazása. A fenti feladatok alkalmazása a rendszerben való jogosultságok megadásától függenek.

iBS moduljai

Humánerőforrás moduljai

ITIR

Dolgozók kártyás beléptetése

Földnyilvántartás

CSS

Kérjen ingyenes konzultációt!