Munkaügyi modul

A Humánerőforrás és Munkaerő gazdálkodási alrendszer

A Humánerőforrás és Munkaerő gazdálkodási alrendszer a bérügyviteli rendszerhez (BER-SZJA) kapcsolódik, de attól függetlenül is működtethető. Az alrendszer paraméter beállítástól függően
– közalkalmazotti,
– köztisztviselői és
– vállalkozói szférában is alkalmas a dolgozók humánerő- és munkaügyi adatnyilvántartására.

Létszámszámítás

Az alrendszer szolgáltatja a munkaerő gazdálkodáshoz, a statisztikai jelentésekhez szükséges statisztikai, munkajogi állományi létszámot. Folyamatosan figyelemmel kisérhető a munkaerő változása.

Szabadságszámítás

A szabadságszámító modul a Munkatörvénykönyvben meghatározott szabadságjárandóságok időarányos megállapítását, nyilvántartását és a szabadsággal kapcsolatos értesítéseket kezeli. Kiváltja a szabadság karton vezetését.

KSH statisztika

Az aktuális KSH statisztikai jelentések menükből gyorsan elkészíthetők. Az általános elemző modulok adhock jelentések azonnali elkészíthetőségére irányulnak.

Egyéb feladatok

A legfontosabb adatok (bér, FEOR, távollét, munkakör, beosztás,…) történeti változását tárolja. A béremeléseket bérelemző listákkal, bérértesítő készítésével segíti. A kilépő dolgozók szükséges munkáltatói igazolását, igazolólapot, adatlapot elkészíti.
A hasznos beépített listákon kívül, két fajta általános elemző modullal rendelkezik az alrendszer. Az egyik a havi és a gyűjtött bérelemek elemzését támogatja. A másik a munkaügyi és humánpolitikai adatok rugalmas lekérdezését teszi lehetővé.
A jegyzékek szabványos és a felhasználó által módosítható formátumúak, Excel feldolgozásra is rendelkezésre állnak.

Kérjen ingyenes konzultációt!